Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

7ο ARCHITECTURE YEAR SHOW στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο


0011ac200618 newsΤο Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Αθήνα εγκαινίασε για 7η συνεχή χρονιά την Τετάρτη, 20 Ιουνίου την ετήσια έκθεση ARCHITECTURE YEAR SHOW των φοιτητών Αρχιτεκτονικής. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο κεντρικό campus του Αμαρουσίου, παρουσία των φοιτητών και των οικογενειών τους, των ακαδημαϊκών του τμήματος και προσκεκλημένων του Κολλεγίου.
Στην έκθεση, όπως κάθε χρόνο, οι φοιτητές του προπτυχιακού προγράμματος BA (Hons) Architecture [RIBA Part 1] του University of East London, καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος MArch Architecture and Urbanism [RIBA Part 2] του University of Portsmouth παρουσιάζουν στο κοινό τα ατομικά και ομαδικά αρχιτεκτονικά τους project, βάσει των οποίων αξιολογούνται για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως τις 18/09 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκεφθούν Δευτέρα - Παρασκευή μεταξύ 10:00-19:00 [Σωρού 74, Μαρούσι].
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φοιτητές και ακαδημαϊκούς του Τμήματος για το υψηλό επίπεδο των έργων και αυτή τη χρονιά!
Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει τα πρώτα και μοναδικά Bachelor & Master Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένα από το RIBA (Royal Institute of British Architects), γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή εκπαιδευτική ποιότητα του προγράμματος καθώς και την επαγγελματική καταλληλότητα των αποφοίτων.